Mange som ikke bryr seg ..

  • Skrevet: 12.08.2017
  • Klokken: 13:10
  • Kategori: dyrene

I stad kjørte vi mot byen, og i en busslomme så jeg noe svart. Tenkte det var en genser, faktisk. Men etter en times tid eller mer, dro vi hjem igjen og den svarte genseren lå der fremdeles. Men det var dessverre ikke en genser, det var en katt. Og den katten var selvsagt blitt påkjørt. Jeg dro hjem, hentet et pledd og kjørte tilbake. Og fikk lagt pleddet over katten mens jeg ringte Fredrikstad dyrehospital. De hadde heldigvis mulighet til å la meg komme med katten.

Det viser seg at katten har ligget en stund, den har i hvertfall ligget der to timer før jeg kom dit. Og da garantert enda lengre også. Den hadde fått et greit slag mot hodet, og mest sannsynlig dødd med engang. Men det viser seg når jeg står på stedet at noen har flyttet katten inn på busslommen hvor jeg hentet den. Hvor dumme i huet er folk? Man tar vel og tar med seg katten og får levert den til en veterinær. Jeg blir satt ut av det landet jeg bor i. Vet det finnes mange mennesker der ute som bryr seg om dyr. Men det er tusenvis av biler som har kjørt forbi katten i dag uten å bry seg. Helt forferdelig!

Katten var en katt som tydeligvis ingen brydde seg om, da dette var en ukastrert hannkatt som hverken var chippet eller øremerket.. Trist!

Hvil i fred, vakre pusen <3

viktoriachristoffersen

12.08.2017 kl. 13:23
Stakkars lille... Verden er ikke bare fin...

Jeanette Larsen

12.08.2017 kl. 14:56
viktoriachristoffersen: Nei, det kan du trygt si :(

livetmitt93

12.08.2017 kl. 13:26
så utrolig trist :( det finnes så mange dritt folk :(

bra du tok den med<<3

Jeanette Larsen

12.08.2017 kl. 14:57
livetmitt93: Jaa, helt utrolig :( Kunne ønske det fantes fler dyrehjerter... Ja, veldig glad jeg fikk tatt den med<3
Jeanette Larsen

27.05.93, Norway/Fredrikstad, feltgeoteknikk frue, helsefagarbeider, blogger. Ambassadør for rapunzel of sweden. For kontakt: jeanette-larsen@live.no

Kategorier

Arkiv

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits